Geen producten (0)

Betaalmogelijkheden

U kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  • iDEAL
  • Bancontact (Belgische klanten)
  • Riverty, ook voor zakelijke klanten
  • PayPal
  • CreditCard Visa MasterCard
  • OverBoeking
  • Op Rekening (zakelijke klanten)


iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.


Bancontact
Belgische betaalmethode voor onze Belgische klanten welke via hun eigen vertrouwde bankomgeving kunnen betalen. Betalen met deze betaalmethode is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL.


Riverty voert voor iPhonekabel.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van Riverty via de e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Riverty een gegevenscontrole uit. Riverty hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Riverty opnemen. Voor meer informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Riverty website.

 

PayPal
Als u kiest om via Paypal te betalen, word u tijdens het bestellen direct doorgestuurd naar de website van Paypal. U kunt hier uzelf aanmelden voor een nieuw account of inloggen met uw bestaande Paypal gebruikersnaam en de betaling bevestigen.
Van ons ontvangt u na betaling direct een ontvangstbevestiging.

CreditCard Visa - MasterCard
Indien u beschikt over een Creditcard kunt u kiezen voor deze betaaloptie. 

overblogo
OverBoeking naar ons rekening
Bij een bankoverschrijving maakt u het totaalbedrag zelf over naar ons rekening. U ontvangt na het plaatsen van uw bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling dezelfde dag nog versturen. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.


Zakelijk kopen
Voor het zakelijk kopen ''op rekening'' kunt u deze optie gebruiken om uw bestelling te plaatsen. U krijgt direct uw Btw-factuur opgestuurd zodat de betaling voltooid kan worden. Indien u grotere aantallen wilt afnemen is het mogelijk hiervoor de kiezen, wij zullen u de best mogelijke prijs aanbieden.

Betaling lukt niet?
Het kan bij uitzondering voorkomen dat uw betaling helaas mislukt! Dit kan zijn door onderhoud van de bank aan de betalingswebsite of door een tijdelijke storing. Wij adviseren u dan nogmaals te proberen uw betaling af te ronden. Als het ook op een ander tijdstip niet lukt om te betalen, kunt u dit melden bij ons Klantenservice via het contactformulier. Wij gaan dan na wat het probleem kan zijn en helpen u dan graag verder om uw bestelproces te voltooien.

Door op Ja te klikken, gaat u akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.