Geen producten (0)

Verzending & Levering

Voor verzendingen binnen Nederland en België zijn er GEEN verzendkosten en wordt uw bestelling altijd GRATIS bij u afgeleverd! Wij zien het als een stukje belangrijke service dat deze kosten hiervan niet aan u als belangrijke consument wordt doorberekend.

Wij hebben altijd alles op voorraad, tenzij dit anders is weergegeven. Op werkdagen voor 18.00 uur besteld = volgende werkdag thuis! Bestellingen geplaatst in het weekend worden op iedere maandag verzonden.

Verzendingen die door de brievenbus passen worden met de standaard Briefpost in speciale luchtkussen-enveloppen verzonden. Bij grotere bestellingen welke niet door de brievenbus passen zullen deze zonder extra kosten door PostNL Pakketdienst worden bezorgd. Hier krijgt u een track&trace nummer voor het up-to-date volgen van uw bestelling. Indien niet thuis krijgt u een afhaalbericht bij een Postnl locatie in de buurt of indien mogelijk wordt er geleverd bij de buren.


postnllogo

PostNL bezorgd 5 dagen in de week met de grootste zorg al uw bestellingen door heel Nederland.

Indicatie van de leveringsschema binnen Nederland via PostNL

Besteld op:

Bezorging op:

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag / Zondag

Dinsdag

 

Vrijwel alle bestellingen worden de volgende werkdag bezorgd. iPhonekabel.nl is hierbij geheel afhankelijk van PostNL. PostNL streeft ernaar alle bezorgingen volgens schema te realiseren. Het kan voorkomen dat de bezorging door vertraging 1 á 2 dagen langer duurt dan boven vermeld. Mocht dat het geval zijn dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Verzendingen naar Belgie nemen 3/4 werkdagen langer in beslag.

Door op Ja te klikken, gaat u akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.