Geen producten (0)

Retour & Garantie

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €0,96 cent voor een postzegel met de Briefpost. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@iphonekabel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

Modelformulier voor herroeping

Uitzonderingen
Uitgezonderd van het herroepingsrecht zijn Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken. 

Stappenplan bestelling retourneren
Om een bestelling te retourneren gaat u als volgt te werk:

 1. Verzending: Er zijn twee voor de hand liggende verzendmethoden: briefpost of pakketpost. Briefpost is een goedkope en veilige verzendwijze. Het aantal postzegels waarmee het pakket gefrankeerd moet worden is afhankelijk van het gewicht. Rembours wordt niet geaccepteerd.
 2. Inpakken: Noteer het retouradres op de envelop/doos;
  iPhonekabel.nl
  Driemanssteeweg 668-B
  3084CB Rotterdam

  Pak uw retourproduct zorgvuldig in. Een veilige en stootvaste verpakking kan schade en daarmee het vervallen van de garantie voorkomen. U kunt gebruik maken van een luchtkussen-envelop, of een normale envelop met bijvoorbeeld keukenpapier. Misschien kunt u zelfs onze envelop hergebruiken. Wij raden u ook aan om uw postcode en huisnummer op de flap van de envelop te schrijven. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
 3. Verzenden: Verzend het product naar ons retouradres. Uw retouraanvraag wordt altijd binnen 24 uur na aankomst in behandeling genomen.

Retourrecht bij defect
Alle producten die wij verkopen worden vooraf getest. Desondanks kan het voorkomen dat een product beschadigd raakt bij verzending. Neem bij een defect altijd eerst contact met ons via het contactformulier, zodat wij u kunnen adviseren uw klacht eerst samen op te lossen.

Garantieperiode
Onze producten hebben een fabrieksgarantie van 12 maanden. Wanneer u uw product retourneert kunnen wij bepalen of het defect binnen de garantie valt. In sommige gevallen kan het recht op garantie vervallen - zelfs als het product nog binnen de fabrieksgarantie valt. Dit kan onder andere komen door aangebrachte schade die na de koop is ontstaan (zoals vallen, scheuren, krassen) of door intensief of verkeerd gebruik waardoor er een kabelbreuk ontstaat.

Ieder product dat als defect wordt geretourneerd, wordt uitgebreid getest. Wanneer er geen defect wordt geconstateerd zullen wij deze weer naar u verzenden of voor alle zekerheid alsnog omruilen.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Deze fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Wanneer je schade, mankementen of een defect van een artikel aan ons wilt doorgeven, dan hebben wij in elk geval het ordernummer of factuurnummer nodig. Je kunt contact met ons opnemen via info@iphonekabel.nl

Ruilen
Wanneer het product niet bevalt omdat het bijvoorbeeld anders is dan verwacht, kunt u het artikel ook ruilen. U kunt het te vervangen product retourneren, en het gewenste product aangeven bij retour. Wij zullen na ontvangst van uw pakketje deze direct in behandeling nemen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht."

Europees modelformulier voor herroeping
https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx

Door op Ja te klikken, gaat u akkoord met onze privacy- en cookieverklaring.